foto

Peter Fricke

  • nar. 26.8.1939 (79 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pitter Patter Goes My Heart - vyp.
2007 No Bikini
2005 Conny und die verschwundene Ehefrau (TV film)
Gefühl ist alles (TV film)
Otec Braun – Zkáza rodu (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
2003 Zwei Väter einer Tochter
2000 Fast ein Gentleman (TV film)
1999 Případy profesora Capellariho: Hořící srdce (TV film)
1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
1997 Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
Stunden vor dem Morgengrauen, Die (TV film)
1996 Big Ben - Smrt v internátu (TV film)
Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Hund und Katz (TV film)
Zwei Brüder - In eigener Sache (TV film)
1995 Tatort - Ein ehrenwertes Haus (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende - In Lissabon (TV film)
1992 Frau bleibt Frau (TV film)
1989 Schluck und Jau (TV film)
1988 A.D.A.M.
Experte, Der
1987 Drohung bei Mondlicht (TV film)
1986 Kein Alibi für eine Leiche (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1985 Tatort - Schmerzensgeld (TV film)
1984 August der Starke (TV film)
1983 In Zeiten wie diesen (TV film)
Rendevous der Damen (TV film)
1982 Heiße Herz, Das (TV film)
1981 Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
1980 Der Floh im Ohr (TV film)
Die Alten kommen (TV film)
1979 Nathan, der Weise (TV film)
1978 Wunnigel (TV film)
1977 Wer sah ihn sterben? (TV film)
1976 Als wär's ein Stück von mir (TV film)
1975 Strategen der Liebe (TV film)
1973 Der Menschenfreund (TV film)
Oh Jonathan, oh Jonathan!
1972 Letzte Werkelmann, Der
Marya Sklodowska-Curie. Ein Mädchen, das die Welt veränderte (TV film)
1971 Besuch auf einem kleinen Planeten (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
1970 Zug fährt Wiental (TV film)
1969 Zehn kleine Negerlein (TV film)
1968 Der Unbesonnene (divadelní záznam)
Was Ihr wollt (TV film)
1967 Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
Der Werbeoffizier (TV film)
1959 Die Irre von Chaillot (TV film)
1958 Colombe (TV film)
César (TV film)
Wie es euch gefällt (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Die Sängerknaben (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Lieben wie gedruckt (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Kir Royal (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
Ravioli (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
1978 Guglhupf (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Partner gesucht (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
Alpha Alpha (TV seriál)
Butler Parker (TV seriál)
Die rote Kapelle (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace