foto

Patrick Stump

  • nar. 27.4.1984 (34 let)
    Glenview, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Triky s trpaslíky
2008 Sex Drive

TV seriály

2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2014 Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
The Voice (TV pořad)
2009 The Sing-Off (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 MTV News (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Fall Out Boy - Church (hudební videoklip)
2017 Fall Out Boy - Champion (hudební videoklip)
Fall Out Boy - HOLD ME TIGHT OR DON’T (hudební videoklip)
Fall Out Boy - The Last Of The Real Ones (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Young And Menace (hudební videoklip)
2015 Fall Out Boy - Irresistible ft. Demi Lovato (hudební videoklip)
2014 Fall Out Boy - Centuries (hudební videoklip)
2011 Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts (hudební videoklip)
2008 Fall Out Boy - I Don't Care (hudební videoklip)
2007 Fall Out Boy - "The Take Over, The Breaks Over" (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs (hudební videoklip)
2005 Fall Out Boy - Dance, Dance (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Sugar, We're Goin Down (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace