foto

France Dougnac

  • nar. 10.6.1951 (67 let)
    Toulouse, Midi-Pyrénées, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Juillet en septembre
1985 Gros dégueulasse
1980 Alors heureux?
Velký lov (TV film)
1979 Hlavička
1978 Horoscope, L'
1977 Madame Ex (TV film)
Une fille cousue de fil blanc
1976 Mal partis, Les
1975 Le péril bleu (TV film)
1974 Impossible... pas français
Le fusil de chasse (TV film)
Président Faust (TV film)
À vos souhaits... la mort (TV film)
1973 Domovník
Freya des sept îles (TV film)
Mauvais, Le (TV film)
Pour une poignée d'herbes sauvages (TV film)
1972 Irma la Douce (TV film)
Portrait: Pouchkine (TV film)
1971 Petrolejářky
1970 Nausicaa (TV film)
1917 Yvette

TV seriály

1984 Série noire (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1978 Docteur Erika Werner (TV seriál)
Gaston Phébus (TV seriál)
1975 Chasse aux hommes, La (TV seriál)
1973 La mer est grande (TV seriál)
Neveu d'Amérique, Le (TV seriál)
1972 Malle de Hambourg, La (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Dokumentární

2008 Agnesiny pláže - a.z.
1988 P.O.V. (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace