foto

Henri Marteau

  • nar. 16.1.1933
    Reims, Marne, Champagne-Ardenne, Francie
  • zem. 21.1.2005 (72 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Poil de carotte (TV film)
Záhadné zmizení (TV film)
2000 Loire, Agnès et les garçons, La (TV film)
1999 Les Coquelicots sont revenus (TV film)
Soleil d'automne
1997 Fille des nuages, La (TV film)
Filles du maître de chai, Les (TV film)
1994 L'aigle et le cheval (TV film)
Les brouches (TV film)
1992 Indočína
Taxi Girl (TV film)
1991 Quiproquos! (TV film)
1989 Liberté, Libertés (TV film)
1988 À notre regrettable époux
1987 Poussière d'ange
1984 Le Vent du nord (TV film)
1983 Richelieu ou La journée des dupes (TV film)
1982 Côte d'amour, La
1981 Douchka (TV film)
Špinavá záležitost
1980 Doktor Teyran (TV film)
Legie na Kolwezi
1979 Mors aux dents, Le
Mouton noir, Le
1978 Le coup monté (TV film)
Les Grandes conjurations: Le connétable de Bourbon (TV film)
1977 Vlastní minulost neznámá
Výslech
1975 Docteur Justice
Zvláštní oddělení
1974 Moi je veux voir la mer
Quai de l'étrangleur (TV film)
Saint-Just ou La force des choses (TV film)
Sultan à vendre (TV film)
Un bon patriote (TV film)
Un matin de juin 40 (TV film)
1973 Freya des sept îles (TV film)
Masque aux yeux d'or, Le (TV film)
Mauvais, Le (TV film)
R.A.S.
Violon de Vincent, Le (TV film)
1972 Policajt
1970 Doznání
La main du mort (TV film)
1969 Le vol du Goéland (TV film)
1968 Nevěrná žena
1967 Affaire Sacco et Vanzetti, L'
1966 Destin de Rossel, Le (TV film)
Grand restaurant pana Septima
1965 Communale, La
Quand passent les faisans
1964 Indes noires, Les (TV film)
Le dernier jour (TV film)
Une ravissante idiote
Woyzeck (TV film)
1963 Scieur de long, Le (TV film)
1959 Die Gans von Sedan
Un témoin dans la ville

TV seriály

1998 Marc Eliot (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
1988 Chaîne, La (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
Épingle noire, L' (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Désiré Lafarge (TV seriál)
Fachoda (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Histoires insolites (TV seriál)
1973 Porteuse de pain, La (TV seriál)
Un tyran sous la pluie (TV seriál)
1969 Petit monde de Marie-Plaisance, Le (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Ordinateur amoureux, L' (TV film)

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace