foto

Max Vialle

  • nar. 4.7.1934
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 6.1.2000 (65 let)
    Tours, Indre-et-Loire, Centre-Val de Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Louis, enfant roi
Pour demain (TV film)
V pasti lásky
1991 Můj život je peklo
1990 Feu sur le candidat
Invité clandestin, L' (TV film)
Šeherezáda a gentleman
1989 Komedie lásky
Thank You Satan
1987 Les Keufs
1986 La Femme secrète
Léon Blum à l'échelle humaine (TV film)
Paris minuit
1984 Polar
Silvestr u Boba
1983 Tout le monde peut se tromper
Zig-Zag Story (Et la tendresse ? Bordel ! n°2)
1982 Bulvár vrahů
1981 Filles de Grenoble, Les
Ombre rouge, L'
Psy
Život jde dál
1980 Můj strýček z Ameriky
Traque, La (TV film)
1979 Gros câlin
Paní Sourdisová (TV film)
Thanatos Palace Hôtel (TV film)
1977 Apprenti salaud, L'
Point de mire, Le
1976 Je suis Pierre Rivière
1975 Un sac de billes
1974 Un bon patriote (TV film)
1973 Buď zdráv, umělče!
Běží, běží po předměstí
Freya des sept îles (TV film)
La femme en bleu
La geisha parisienne
Sourire vertical, Le
1972 Dossiers de Me Robineau: Main basse sur la campagne (TV film)
Irma la Douce (TV film)
La fin et les moyens (TV film)
1971 Muž s transplantovaným mozkem
Portrét Mariany
Un peu de soleil dans l'eau froide
Une femme libre
1970 Cyborg ou Le voyage vertical, Le (TV film)
Darling Lili
1969 Le vol du Goéland (TV film)
1967 Grand dadais, Le
L'invention de Morel (TV film)
1966 Chevalier des Touches, Le (TV film)
1965 Deux orphelines, Les

TV seriály

1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1980 Histoires étranges (TV seriál)
Incorrigibles, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)
1977 Fachoda (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Preuve par treize, La (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
Un monsieur bien rangé (TV seriál)
1972 Mandrin (TV seriál)
1969 Jean-Roch Coignet (TV seriál)
Laure (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Prunelle, La (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky