foto

Carlo Hinterman

  • nar. 2.4.1923
    Milán, Lombardie, Itálie
  • zem. 7.1.1988 (64 let)
    Acireale, Sicílie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Eroe del nostro tempo, Un (TV film)
1978 Occhi dalle stelle
Ridendo e scherzando
Tanto va la gatta al lardo...
1976 Aut aut: Cronaca di una rapina (TV film)
1975 Irene, Irene
1973 Dio, sei proprio un padreterno!
1972 Bratr Slunce, sestra Luna
1971 Roma bene
1970 Quella piccola differenza
Tygr z Mompracemu
Válka v týlu nepřítele
Último día de la guerra, El
1968 Estate, L'
La morte non ha sesso
1967 Attentato ai tre grandi
Barbieri di Sicilia, I
Tiffany memorandum
Wanted
1966 Milione di dollari per sette assassini, Un
New York chiama Superdrago
Rembrandt 7 antwortet nicht...
1965 Agente S 03: Operazione Atlantide
1963 Verspätung in Marienborn
1962 Citta prigioniera, La
Prigioniere dell'isola del diavolo, Le
1961 Il giustiziere dei mari
Pugni, pupe e marinai
1960 5 Branded Women
Přídech skandálu
1957 Corsaro della mezzaluna, Il
La Gerusalemme liberata
Rascel-Fifì
Sbohem, armádo
1954 Attila
Canzoni di mezzo secolo
Cronaca di un delitto
Gran varietà
Mamma perdonami
Violenza sul lago
1953 Traviata '53
Viale della speranza, Il
1952 Cieca di Sorrento, La
Evropa´51
Fratelli d'Italia
Giovinezza
1951 Abbiamo vinto!
Ombre sul Canal Grande
1950 Miss Italia

TV seriály

1993 Passioni (TV seriál)
1982 Sconosciuta, La (TV seriál)
1981 Grande richiesta, A (TV seriál)
1978 Storie della Camorra (TV seriál)
1976 Rosso veneziano (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Processo al generale Baratieri per la sconfitta di Adua (TV seriál)
Sotto il placido Don (TV seriál)
1971 Certo Harry Brent, Un' (TV seriál)
Segno del comando, Il (TV seriál)
1970 Coralba (TV seriál)
1968 Freccia nera, La (TV seriál)
Mestiere di vincere, Il (TV seriál)
1967 Caravaggio (TV seriál)
1965 Donna di fiori, La (TV seriál)
Za-bum N. 2 (TV seriál)
Život Dantův (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Dokumentární

1969 Sasso in bocca, Il

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace