foto

James Stemple

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 The Kid
2008 Zlomyslný apríl
1997 Clearing, The
Every Dog Has Its Day
1995 Driving Mr. Pink
1992 Adventures in Spying
1989 Last Ride, The
Prokletá řeka

TV seriály

2005 JAG (TV seriál)
Šestý porotce (S10E12)
2004 JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
2002 První pondělí (TV seriál)
1993 Růžový panter (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Likely Suspects (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)

Dokumentární

2014 Still Dreaming
2008 Ráj na konci světa (TV film)
Walt & El Grupo
2005 Shakespeare Behind Bars
2003 Bukowski: Born into This
Kostarika a její krokodýli zabijáci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace