foto

Bruno Dallansky

  • nar. 19.9.1928
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 5.8.2008 (79 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tatort - Die Spieler (TV film)
2002 Gebirtig
1997 Liebesfeuer (TV film)
1991 Fremde, liebe Fremde (TV film)
1988 Der Bierkönig (TV film)
Ein Denkmal wird erschossen (TV film)
Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
1987 Místo činu - Smrt v pavilonu slonů (TV film)
Tatort - Atahualpa (TV film)
Tatort - Der letzte Mord (TV film)
Tatort - Die offene Rechnung (TV film)
Tatort - Superzwölfer (TV film)
Tatort - Wunschlos tot (TV film)
Tatort: Flucht in den Tod (TV film)
1986 Schülerliebe, Eine (TV film)
Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
Tatort - Riedmüller, Vorname Sigi (TV film)
1984 Andere Frau, Eine (TV film)
1983 Stille Ozean, Der (TV film)
1981 Lebende Leichnam, Der (TV film)
Mond is nur a nackerte Kugel, Der
1980 Ein Abend mit Labiche (TV film)
Tatort - Mord auf Raten (TV film)
1979 Lebemann, Der (TV film)
1977 Cella oder Die Überwinder (TV film)
Sedlák a milionář (TV film)
1976 Die neuen Leiden des jungen W. (TV film)
Jakob der Letzte (TV film)
1975 Totstellen (TV film)
1974 Arme klauen nicht (TV film)
Macht der Gewohnheit, Die (TV film)
1972 Der 21. Juli
Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
Der Prokurator oder Die Liebe der schönen Bianca (TV film)
Die Abreise (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
Nachrichten richten nach (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Die Beichte (TV film)
Die Marquise von B. (TV film)
Gartenlaube, Die (TV film)
Menschen (TV film)
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Hôtel du commerce (TV film)
Sieben Tage Frist
1968 Das Missverständliche im Leben des Herrn Knöbel (TV film)
1967 Peter Schlemihls wundersame Geschichte (TV film)
1966 Der Fall Auer/Ranneth - Unschuldig hinter Gittern (TV film)
1965 Figaro läßt sich scheiden (TV film)
1962 Lumpazivagabundus (TV film)
1961 Die Ballade vom Franz und der Marie (TV film)
1960 Das Dorf ohne Moral
Der Degen mit den Genien (TV film)
Der jüngste Tag (TV film)
1958 Nachtschwester Ingeborg
1957 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
1955 Dunja
1954 Schicksal am Lenkrad
1953 Flucht ins Schilf

TV seriály

1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
Schöne Ferien (TV seriál)
Via Mala (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Die Kur (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Das vierte Gebot (divadelní záznam)
1963 Am Herzen kann man sich nicht kratzen (divadelní záznam)
1962 Rose Bernd (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky