foto

Erik W. Goeller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Im weissen Rössl (TV film)
2005 Ainoa
Tatort - Im Alleingang (TV film)
1997 Tatort - Morde ohne Leichen (TV film)
1993 Mein Freund, der Lipizzaner (TV film)
1992 Tatort - Kinderspiel (TV film)
1989 Tatort - Blinde Angst (TV film)
Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1987 Tatort - Atahualpa (TV film)
Tatort - Der letzte Mord (TV film)
Tatort - Wunschlos tot (TV film)
Tatort: Flucht in den Tod (TV film)
1986 Tatort - Alleingang (TV film)
Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
Tatort - Strindbergs Früchte (TV film)
1985 Julius Tandler (TV film)
Tatort - Nachtstreife (TV film)
Tatort – Fahrerflucht (TV film)

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace