foto

Jason Mewes

  • nar. 12.6.1974 (45 let)
    Highlands, New Jersey, USA

Biografie

"Snootchie Bootchies." Tohle od Jasona slyšíme opravdu často. Tento jinak dost sváteční herec se proslavil jako Jay z filmů Kevina Smithe. Hrál ve všech jeho filmech, kromě JERSEY GIRL, vždycky jako součást kultovní dvojice Jaye a Tichýho Boba. Jeho role jsou velice zábavné, "fuck" se sypou jak na běžícím pásu, nehledě na jiné nesmrtelné hlášky. Se svojí image nadrženého dealera trávy s kulichem a dluhými vlasy ho známe nejlépe a nezbývá než doufat, že se ještě objeví "nootch."

Erich "Superpero" Züda

Herecká filmografie

Filmy

2021 Aaah! Roach!
2020 Zombie Bride
2019 Jay and Silent Bob Reboot
Madness in the Method
2018 Weight
2017 CarGo
2016 Halloweed
Hollyweed (TV film)
Shooting Clerks
Syoopeo peulenjeu
Vigilante Diaries
Yoga Hosers
2015 Book of Fire
Deet 'n Bax Save Th World
Noční šichta
The Last House
2014 Catch of the Day
Devil's Tower
2013 Jay and Silent Bob Get Irish: The Swearing O' the Green (TV film)
Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie
Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting, The
2012 Jay and Silent Bob Go Down Under
K-11
Money Shot
Newest Pledge, The
Noah
Noobz
Rock Jocks
Zombie Hamlet
2011 Breath of Hate
Cousin Sarah
Poolboy: Drowning Out the Fury
Silent But Deadly
Watermen, The
2010 Big Money Rustlas
Laseuteu gatpadeo
Repo
Shoot the Hero
Yitzy
2009 2 Dudes and a Dream
Degrassi Goes Hollywood (TV film)
Fanoušci
Midgets Vs. Mascots
Tom Cool
2008 Bitten
Zack a Miri točí porno
2007 Netherbeast Incorporated
2006 Až do dna
Clerks 2: Muži za pultem
Jack's Law
Nice Guys
TV: The Movie
The Pleasure Drivers
Vengeance
Řezník
2005 Conflict
Jay and Silent Bob Do Degrassi
Krvavá hostina
Můj velký tlustý nezávislý film
2004 Powder: Up Here
2003 Sláva jen pro mrtvé
2002 High Times Potluck
Hot Rush
R.S.V.P.
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
2000 Chasing Kevin
Vulgar
Vřískot 3
1999 Blair Clown Project, The
Dogma
Spilt Milk
Zatraceně divná jízda
1997 Hledám Amy
1996 Drawing Flies
1995 Flákači
1994 Podvodníci z New Jersey

TV seriály

2020 Supergirl (TV seriál)
Deus Lex Machina (S05E17)
2018 The Flash (TV seriál)
Null and Annoyed (S04E17)
Z Nation (TV seriál)
Hackerville (S05E11)
2016 The Flash (TV seriál)
The Runaway Dinosaur (S02E21)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Studená sprcha (S06E03)
2013 Vigilante Diaries (TV seriál)
2012 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Black Tie Showdown (S02E13)
The Toddyssey (S02E12)
B.Y.O.B.O.P.E. (S02E11)
další epizody (7)
2011 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Fisting Fantasy (S02E06)
Jungle Fever (S02E05)
Simply the Beast (S02E04)
další epizody (6)
2010 Roommates (TV seriál)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
A Farewell to Curtis' Arm (S01E13)
Checkmate (S01E12)
The Phantom of Crowley High (S01E11)
další epizody (12)
2007 Head Case (TV seriál)
2005 Minoriteam (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Clerks (TV seriál)

Dokumentární

2020 Clerk
Magnum Dopus: The Making of Jay and Silent Bob Reboot
2017 Life After Flash
2016 Heroes Manufactured - a.z.
2011 St. James St. James Presents: Delirium Cinema (TV film)
The Con
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2009 Tattoos: A Scarred History
2006 An Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder
Back to the Well: Clerks II
2004 'Clerks' 10th Anniversary Q & A
I Love the '90s (TV seriál)
Oh, What a Lovely Tea Party
2003 Rock Bottom: From Hell to Redemption
2002 Evening with Kevin Smith, An
2001 Judge Not: In Defense of Dogma
2000 Lucy You Love It
1999 View Askew's Look Back at Mallrats

Hudební videoklipy

2018 Drake - I'm Upset (hudební videoklip)
2003 Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Madness in the Method

Dokumentární

2019 Walrus Yes: The Making of Tusk

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2012 Comic Book Men (TV pořad)
Jay and Silent Bob Get Old: Tea Bagging in the UK (TV pořad)
Spoilers with Kevin Smith (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Project Greenlight 3 (TV pořad)
2004 Ultimate Film Fanatic (TV pořad)
2002 Osbournovi (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(79)