foto

Scotty Welbourne

  • nar. 14.5.1907
    Severní Karolína, USA
  • zem. 25.5.1979 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1962 Three Stooges Meet Hercules, The
1957 Deep Adventure
1956 Manfish
1955 Pomsta netvora

TV seriály

1962 Empire (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1957 Deep Adventure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace