foto

Claude Legros

  • nar. 26.1.1932 (88 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Capitaine Cyrano (TV film)
1993 Zachraň se kdo můžeš!
1991 Báječné časy
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
Il est génial papy!
Lettre perdue, La (TV film)
Promis... juré !
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
Guerre du cochon, La (TV film)
Stunde des Leon Bisquet, Die (TV film)
1985 L'épi d'or (TV film)
Štědrovečerní večeře (TV film)
1984 Parents ne sont pas simples cette année, Les
1983 Vnější znaky bohatství
1982 Noc ve Varennes
Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Antoine et Julie (TV film)
Clara et les Chics Types
1980 Coeur à l'envers, Le
Comment passer son permis de conduire
Coq de Bruyère, Le (TV film)
Dedicatoria
Retour en force
Únos aut
1979 Bernard Quesnay (TV film)
Histoires de voyous: Les marloupins (TV film)
Hlavička
Huba toho druhého
Ils sont grands, ces petits
1978 Grâce, La (TV film)
1977 Comme la lune
Monsieur Papa
Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
Vlastní minulost neznámá
Záletník 2
1976 Les Oeufs brouillés
1975 Důležité je milovat
Monsieur Balboss
1973 Insolent, L'
Jeanne d'Arc (TV film)
Velké city dělají dobrou chuť
1972 Doživotní důchod
1968 Velké prádlo
1958 Les gaîtés de l'escadrille

TV seriály

1993 Une famille pas comme les autres (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
1989 Douce France (TV seriál)
Lyonnais, Le (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1986 Véto, Le (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
Podvodník z povolání (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
Kick, Raoul, la moto, les jeunes et les autres (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Famille Cigale, La (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Les mystères de New York (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
Trois de coeur (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Salle n° 8 (TV seriál)
1966 Illusions perdues (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky