foto

Jacqueline Rouillard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Enfants du mensonge, Les (TV film)
1995 Charlotte et Léa (TV film)
1991 Héloïse (TV film)
Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
1987 Flag
1984 Lucienne et le boucher (TV film)
1982 Aide-toi (TV film)
Allons voir si la rose (TV film)
1978 Pourquoi tuer le pépé (TV film)
1977 La vie devant soi
Vlastní minulost neznámá
1976 Cousin Pons, Le (TV film)
Případný sňatek možný
1975 Sérieux comme le plaisir
1974 Gross Paris
Přízrak svobody
1973 Velké city dělají dobrou chuť
1971 Au théâtre ce soir: Misère et noblesse (TV film)
Ivetta (TV film)
Shéhérazade (TV film)
1969 Mléčná dráha
Velká láska
1968 Nevěsta byla v černém
Sarn (TV film)
1967 Pépé a Claude
1965 Pieds dans le plâtre, Les

TV seriály

1990 Nouvelles de Marcel Aymé (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1982 Madame S.O.S. (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1976 Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Secret des dieux, Le (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Pot-Bouille (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Dokumentární

1968 Les grandes espérances (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky