foto

Didier Sauvegrain

  • nar. 12.9.1950 (69 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'Échange des princesses
2014 Rosemary's Baby (TV film)
2009 Lady Bar 2 (TV film)
Sous un autre jour (TV film)
T.O.U.H.A
2008 Les Inséparables
2006 Déluge
Le Rainbow Warrior (TV film)
2005 Pravidelní milenci
Říše vlků
2004 Automne
Králové a královna
2003 Un autre homme
2002 Propustka
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
1999 Haut les coeurs!
Margot des Clairies (TV film)
1998 Victor Schoelcher, l'abolition (TV film)
1996 Cri de la soie, Le
1994 Jeanne la Pucelle I - Les batailles
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
1990 Jsou dny... a úplňky
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1987 Beauf, Le
1986 Sarraounia, africká královna
1985 Histoire en marche: Le serment, L' (TV film)
Rébus, Le (TV film)
1984 Asfaltové peklo
Fils des alligators, Les (TV film)
Krev těch druhých
1983 Alexandre
Dobrodruh
Sacrifiés, Les
1982 Enigma
Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Homme fragile, L'
La Flambeuse
Putain d'histoire d'amour
Électre (TV film)
Černý talár pro vraha
1980 Rána deštníkem
Scopitone
Vacances royales
À vingt minutes par le R.E.R.
1979 I jako Ikarus
Nuit de l'été, La (TV film)
1978 Cesty na jih
Chaussette surprise
Le dossier 51
1977 Paradiso
Vlastní minulost neznámá
Zločin naší doby (TV film)
1976 Valentinova milostná výchova
1975 Couche-moi dans le sable et fais jaillir ton pétrole...
La Coupe à dix francs
1974 Et avec les oreilles qu'est-ce que vous faites?

TV seriály

2019 Osmosis (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2016 La Main du mal (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 Trafics (TV seriál)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Mission à Pessac (S01E04)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Dernier acte (S05E03)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
2007 La Commune (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
14 juillet (S01E04)
Etat secret (S01E03)
Intuition féminine (S01E02)
Hommes de coeur, Les (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
Rocca (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
Sylvie et compagnie (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Un privé au soleil (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1985 Brigade verte (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky