foto

Nono Zammit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Une vie comme je veux (TV film)
1983 Pauvre Eros (TV film)
Père Noël et fils (TV film)
1982 Serin du major, Le (TV film)
Tête à claques
1981 Boulanger de Suresnes, Le (TV film)
Signé Furax
1980 Remarie-moi (TV film)
1979 Roi Muguet, Le (TV film)
1974 Impossible... pas français
Krysy z temnot
1973 Au théâtre ce soir: Folie douce (TV film)
Une baleine qui avait mal aux dents
1969 Faites donc plaisir aux amis
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
Přátelé kopretiny
1965 Communale, La
Jojo
Les mordus de Paris
Moi et les hommes de 40 ans
Prachy a smůla
1963 Bébert et l'omnibus
Les veinards
Tre piger i Paris
1962 Jak získat úspěch v lásce
Kůň pro dva
Une grosse tête
Šťastné narozeniny
1960 Les Héritiers
Les tortillards
1958 En légitime défense
Les Motards
Vive les vacances
1957 Cinq millions comptant
Nous autres à Champignol
À la Jamaïque
1956 Joyeuse prison, La
La Vie est belle
1954 L'Oeil en coulisses
Le mort en fuite
Poisson d'avril
1953 Belle mentalité
Le Portrait de son père

TV seriály

1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
Village dans les nuages, Le (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
Une fille seule (TV seriál)
Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Preuves à l'appui (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Lune papa, La (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1967 Saturnin (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1965 Médard et Barnabé (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1975 Poiret est à vous (TV film)

Host

TV pořady

1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace