foto

Philippe Rouleau

  • nar. 8.9.1940
    Francie
  • zem. 16.11.2009 (69 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Groom, Le (TV film)
Mondaine: La madonne de Lisbonne, La (TV film)
1993 Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
1992 Soleil d'automne (TV film)
1991 La milliardaire (TV film)
1989 Gueule d'arnaque (TV film)
1987 Pěstuj si pravačku
1985 Oriana
1984 Image interdite (TV film)
Mesrine
1981 Brus, Les (TV film)
Examen, L' (TV film)
1980 Premier voyage
1978 Le dossier 51
Les pieds poussent en novembre (TV film)
Ne pleure pas
1977 Foire, La (TV film)
Jako klíště
L'imprécateur
Mer promise, La (TV film)
Point de mire, Le
Zločin naší doby (TV film)
1972 Far From Dallas
1971 Rumový bulvár
1965 Zločin v expresu
1962 Amants de Teruel, Les

TV seriály

1994 La mondaine (TV seriál)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 M'as-tu-vu? (TV seriál)
1985 Brigade verte (TV seriál)
Châteauvallon (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Gueule d'Arnaque (E32)
1983 Hrůzy války (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Preuves à l'appui (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
1972 Thibault, Les (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Atomistes, Les (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky