foto

Dylan Thomas

  • nar. 27.10.1914
    Swansea, Swansea County, Wales, Velká Británie
  • zem. 9.11.1953 (39 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 N'entre pas sans violence dans cette bonne nuit - povídka
2001 Chelsea Walls - povídka
1995 De schaduwlopers - povídka
1992 Rebečiny dcery - povídka
1990 Dylan Thomas: Return Journey - povídka
1987 A Child's Christmas in Wales (TV film) - povídka
1980 Mouse and the Woman, The - kniha
1974 Le beau samedi - povídka
1966 Doktor a běsi (TV film) - kniha
1960 Unter dem Milchwald (TV film) - rozhlasová hra

TV seriály

2000 Titus (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood - divadelní hra
2014 Under Milk Wood (TV film) - divadelní hra
1985 Doktor a ďáblové
1972 Pod Mléčným lesem - divadelní hra
1948 No Room at the Inn
Three Weird Sisters, The
1945 City Reborn, A
1943 These Are the Men
1942 C.E.M.A.

TV seriály

1963 Festival (TV seriál) - divadelní hra
1955 Camera Three (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1943 These Are the Men
1942 C.E.M.A.

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Welsh Greats (TV seriál) - a.z.
1973 Dylan Thomas Memoir, A - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace