foto

James Stewart

  • nar. 20.5.1908
    Indiana, Pennsylvania, USA
  • zem. 2.7.1997 (89 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (47)

<< předchozí 1 2 3

Herecká filmografie

Filmy

1993 Hrozba společnosti - a.z.
1991 Americký ocásek 2
1983 Right of Way (TV film)
1980 Afurika monogatari
Mr. Krueger's Christmas (TV film)
1978 Hluboký spánek
Kouzelná Lassie
1977 Letiště '77
1976 Střelec
1973 Hawkins on Murder (TV film)
1972 Harvey (TV film)
1971 Fools' Parade
1970 Cheyennský klub
1968 Bandolero!
Firecreek
1966 Záchrana vzácného plemene
1965 Drahá Brigitto
Let Fénixe
Shenandoah
1964 Podzim Čejenů
1963 Take Her, She's Mine
1962 Flashing Spikes (TV film)
Jak byl dobyt Západ
Mr. Hobbs Takes a Vacation
Muž, který zastřelil Liberty Valance
1961 Dva jeli spolu
X-15 - vyp.
1960 Mountain Road, The
1959 Anatomie vraždy
The FBI Story
1958 Vertigo
Zvon, kniha a svíčka
1957 Noční přepadení
Přelet přes oceán
1956 Muž, který věděl příliš mnoho
1955 Muž z Laramie
Strategic Air Command
1954 Okno do dvora
Příběh Glenna Millera
Tomorrow's Drivers
Vzdálená země
1953 Odhalená stopa
Thunder Bay
1952 Carbine Williams
Největší představení na světě
Zátočina řeky
1951 Není cesty v oblacích
Screen Snapshots 2856: It Was Only Yesterday - a.z.
1950 Harvey
The Jackpot
Winchester '73
Zlomený šíp
1949 Malaya
The Stratton Story
1948 On Our Merry Way
Provaz
Volejte Northside 777
You Gotta Stay Happy
1947 Magic Town
1946 Život je krásný
1941 Come Live with Me
Pot o' Gold
Ziegfeld Girl
1940 No Time for Comedy
Obchod za rohem
Příběh z Filadelfie
The Mortal Storm
1939 It's a Wonderful World
Made for Each Other
Pan Smith přichází
The Ice Follies of 1939
Vzpoura žen
1938 Of Human Hearts
Rozmarná žena
The Shopworn Angel
Vždyť jsme jen jednou na světě
1937 Námořní kadeti
Seventh Heaven
The Last Gangster
The Romance of Celluloid - a.z.
1936 After the Thin Man
Děvče z malého města
Important News
Next Time We Love
Rose-Marie
Speed
The Gorgeous Hussy
U slaměných vdov
Wife vs. Secretary
1935 The Murder Man
1934 Art Trouble

TV seriály

2008 Námořní hlídka (TV seriál)
Takedown (S02E03)
1994 Odpadlík (TV seriál) - a.z.
Dovolená na horách (S02E16) - a.z.
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stewart vs. Mitchum (TV film) - a.z.
2015 A Better Life: An Exploration of Joy & Meaning in a World Without God - a.z.
Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2014 Robin Williams Remembered (TV film) - a.z.
The First Motion Picture Unit: When Hollywood Went to War - a.z.
2013 John Ford et Monument Valley - a.z.
2011 Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
2004 Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
2003 50 Greatest TV Animals (TV film)
Christmas from Hollywood - a.z.
True Story of Seabiscuit, The (TV film) - a.z.
2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.
1999 John Ford - americká vize (TV film)
Sasquatch Odyssey: The Hunt for Bigfoot (TV film) - a.z.
1996 Marlene Dietrich: Shadow and Light (TV film)
1995 Prvních sto let americké kinematografie (TV film)
Vampira - a.z.
1994 A Century of Cinema
1993 John Ford (TV film)
1992 Glenn Miller: America's Musical Hero (TV film)
Rock Hudson's Home Movies
1991 Helen Hayes: First Lady of the American Theatre (TV film)
1989 Gary Cooper: American Life, American Legend - a.z.
1988 Entertaining the Troops - a.z.
1987 Grace Kelly: The American Princess
Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)
James Stewart: A Wonderful Life (TV film)
1985 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV film)
1984 Olympic Gala (koncert)
Palace of Dreams
1983 James Bond: The First 21 Years (TV film)
The Moviemakers (TV seriál)
1982 Showbiz Goes to War (TV film) - a.z.
1981 High Hopes: The Capra Years (TV film)
Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV film)
1980 Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972 (TV film)
1978 General Electric's All-Star Anniversary (TV film)
1976 CBS Salutes Lucy: The First 25 Years (TV film)
Yukon Passage (TV film)
1975 Brother, Can You Spare a Dime?
1974 Just One More Time
To je ale zábava!
1973 Svět ve válce (TV seriál)
1971 Režie: John Ford
The American West of John Ford (TV film)
1965 Hollywood My Home Town - a.z.
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.
1957 Heart of Show Business, The
1954 Screen Snapshots: Memories in Uniform
1948 10,000 Kids and a Cop
Screen Snapshots: Hollywood Party - a.z.
1947 Thunderbolt
1943 Hollywood in Uniform
1942 Fellow Americans
Winning Your Wings
1940 Hollywood: Style Center of the World - a.z.
1939 Hollywood Hobbies
Land of Liberty - a.z.
1938 Hollywood Goes to Town
Screen Snapshots Series 17, No. 12

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(468)