foto

Ray Verhaeghe

  • nar. 19.3.1926 (93 let)
    Torhout, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Nacht mit Chandler, Die
Onweersvogel, De (TV film)
1977 Rubens, schilder en diplomaat
1976 Pallieter
1974 Vrek, De (TV film)
1973 Le conscrit
1971 Familie Tot, De (TV film)
1969 Koning Lear (TV film)
1968 Je t'aime, je t'aime
1967 Agamemnon (TV film)
Mandjes uit Mexico (TV film)
1966 Anna Kleiber (TV film)

TV seriály

1993 Meester! (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
1982 Veenmysterie, Het (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)
1966 Jeroom en Benzamien (TV seriál)
1965 Axel Nort (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky