foto

Remy Eyssen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)

TV seriály

2021 Nächste Ausfahrt Glück (TV seriál)
Beste Freundinnen (E02)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Heartbreaker (S06E05)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Nachtfalken (S05E05)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Delikatessen (S01E04)
Notwehr (S01E03)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mörderisches Spiel (S04E02)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Die Zeugin (S03E01)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Anruf (S02E01)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky