foto

Anne Bellec

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Les vieux calibres (TV film)
1980 La falaise aux corneilles (TV film)

TV seriály

1995 Maigret (TV seriál)
Maigret a Saint-Fiacre (E19)
Maigret na dovolené (E18)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a smrt Cecílie (E14)
Maigretova trpělivost (E11)
1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)
Maigret se brání (E08)
1991 Maigret (TV seriál)
Maigret a dlouhé bidlo (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky