foto

Bruno Cécillon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bus Palladium
2007 Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2003 Šifra (TV film)
2000 Causse d'Aspignac, Le (TV film)
1999 Une vie de prince
1997 Mauvaises affaires (TV film)
1995 Husar na střeše
1993 Do toho, mládeži!
1992 92 Hei Mei Gui dui Hei Mei Gui
La rose noire (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1987 Fucking Fernand
1986 Rudá zóna
1980 La falaise aux corneilles (TV film)

TV seriály

2001 Láska a moře (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
À cœur perdu (S06E04)
1999 Jean-Baptiste, homme de coeur (TV seriál)
Severní vítr (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky