foto

Caroline Clerc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Grand départ
2011 Co kdybychom žili společně?
2003 Toute une histoire
1997 L'Homme idéal
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)
1993 Tango
1982 L'afrique, c'est loin (TV film)
1980 La dame en cire: Yvette Guilbert (TV film)
1977 Chantecler (TV film)
1976 12 úkolů pro Asterixe - vyp.
1966 L'école des cocottes ( (TV film)
Třetí mládí
1955 Les Pépées font la loi

TV seriály

1996 Extra Zigda (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Port-Breac'h (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1974 Le Poulain au galop (TV seriál)
Nans le berger (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1965 Svatouškové (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1979 Rétro follies (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace