foto

Jean Toscan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Violette
2011 Omar m'a tuer
2009 Le Roi de l'évasion
1996 Malik le maudit
1992 Moulin de Daudet, Le
1986 Rodinné pouto
1985 Specialisté
1984 Insomnies de monsieur Plude (TV film)
Soudce
1983 Dobrodruh
1982 Adios, Antoinette (TV film)
L'afrique, c'est loin (TV film)
1981 Sang des Atrides, Le (TV film)
1980 Carton rouge, Le (TV film)
Colline (TV film)
Le devine-vent (TV film)
Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
So long, rêveuse (TV film)
1979 Roméo et Baucis (TV film)
1976 Le sanglier de Cassis (TV film)
1974 L'affaire Bernardi de Sigoyer (TV film)
1973 Fantasio (TV film)
L'affaire Bougrat (TV film)
La hotte (TV film)
1967 Racines du mal, Les
1963 Abominable homme des douanes, L'
1954 Les Lettres de mon moulin

TV seriály

1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1980 Fin du Marquisat d'Aurel, La (TV seriál)
La Fortune des Rougon (TV seriál)
Les aventures de Thomas Gordon (TV seriál)
1978 Derniers témoins (TV seriál)
Madame le juge (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Jo Gaillard (TV seriál)
1974 Malaventure (TV seriál)
1973 Hiver d'un gentilhomme, L' (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky