foto

Gérard Vigneron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Jaurès, naissance d'un géant (TV film)
2002 La bataille d'Hernani (TV film)
2001 Madame de... (TV film)
P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
2000 Diamantové náušnice (TV film)
1997 Le Rouge et le noir (TV film)
1996 Crédit bonheur (TV film)
Des mouettes dans la tête (TV film)
Un amour impossible (TV film)
Un drôle de cadeau (TV film)
1995 Un si bel orage (TV film)
1994 Eugénie Grandet (TV film)
1993 Jour de colère (TV film)
1992 La Controverse de Valladolid (TV film)
Mes coquins (TV film)
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
1982 L'afrique, c'est loin (TV film)
Le château de l'Amaryllis (TV film)

TV seriály

1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
Avocate, L' (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace