foto

Berivan Kaya

  • nar. 11.11.1967 (53 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Die Lüge, die wir Zukunft nennen (TV film)
2017 Julia 17 -
Zaun an Zaun (TV film)
2014 Lola na Hrášku
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
2010 Rosannas Tochter (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Dvojí nasazení Berlín (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Ty mě potřebuješ (TV film)
1998 Der Schlüssel
1994 Ein Fest für Beyhau
Tödliche Wahrheit (TV film)
Wilde Jahre

TV seriály

2016 Der Lehrer (TV seriál)
Sie mieser... Schuft (S04E12)
2010 dasbloghaus.tv (TV seriál)
Eine Clique geht Online (S01E01)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Přeložení za trest (S01E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod im Internat (S01E10)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Havanna Dream (E19)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Místo činu (TV seriál)
Arme Püppi (S29E10)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2003 Augenlied (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky