foto

Jenny Howe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hell's Pavement
Margaret (TV film)
2007 Daphne (TV film)
2004 Passer By (TV film)
2003 Tomu se ani nechce věřit (TV film)
2002 Puckoon
Rozpolcená srdce
2000 Madame Bovary (TV film)
1999 The Turn of the Screw (TV film)
1998 Echo, The (TV film)
1990 Opravdově, šíleně, hluboce

TV seriály

2017 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 3 (S07E03)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
2013 The Guilty (TV seriál)
2009 Psychoville (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
2008 The Wrong Door (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Abiin hábit (S08E07)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Suburban Shootout (TV seriál)
Time Trumpet (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Noah & Saskia (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
Peep Show (TV seriál)
Svatba (S02E06)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Stíny vystupují (S01E02)
Rose and Maloney (TV seriál)
Strange (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Hope & Glory (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky