foto

Pieter de Vries

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Notlandung in der Krokodilsbucht (TV film)

Dokumentární

2008 Darwinův ztracený ráj (TV film)
Skutečný hobit (TV film)
Šokující příroda (TV seriál)
2007 4
2005 Australská vyšetřovací služba (TV seriál)
1994 Raketoplán (TV film)
1992 Oondamooroo: A Profile of Ernie Dingo
1982 Nature (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace