foto

Volker Ranisch

  • nar. 20.4.1966 (54 let)
    Karl-Marx-Stadt (Chemnitz), Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krauses Umzug (TV film)
2017 Die Anfängerin
2014 Lži vítězů
2013 Frei (TV film)
2012 Mittlere Reife (TV film)
2010 Die Freundin der Tochter (TV film)
2006 Rudý kakadu
2004 Kleinruppin Forever
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
1997 Coup, Der (TV film)
Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
1996 Die Katze von Kensington (TV film)
1995 BSR: The Trash Movie
Casting
Novalis - Die blaue Blume
1994 Tödliches Netz (TV film)
Wachtmeister Zumbühl
1992 Besucher, Der
Lügnerin, Die
Miraculi
Tatort - Ein Fall für Ehrlicher (TV film)
Tatort - Tod aus der Vergangenheit (TV film)
1991 Der Fall Ö.
Heute sterben immer nur die anderen
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
Trutz (TV film)
1989 Vloupání

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Feindkontakt (S02E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Hühnergott (S15E15)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S01E06)
Operation Juninacht (S01E01)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Das Duo (TV seriál)
Blutiges Geld (E08)
2003 Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky