foto

Janina Kokkonen

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Liv
2008 Eestaas
2002 Yövieras (studentský film)

Dokumentární

2007 Yksin, yhdessä (studentský film)
2006 Lähelle pitkä matka (studentský film)
2005 Rekkamies, isäni (studentský film)
2001 Lapsuuden loppu (studentský film)

TV pořady

2018 Kotoisa (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2009 Liikkumavara
2007 Yksin, yhdessä (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky