foto

Marc Messier

  • nar. 16.8.1947 (72 let)
    Granby, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ça sent la coupe
2016 A Pact Among Angels
2013 Když jsme byli kluci
2009 Grande ourse - La clé des possibles
2008 Bluff
Grand départ, Le
2007 Ma tante Aline
2005 Les Boys IV.
2002 Léčka
2001 Le ciel sur la tête
Les Boys III
1998 Les Boys II
1997 Les Boys
1995 Le sphinx
1994 Fête des rois, La
Le Vent du Wyoming
1993 Les pots cassés
1991 Lance et compte: Le choix (TV film)
Lance et compte: Tous pour un (TV film)
1990 Nuits d'Afrique
Une histoire inventée
1989 Ježíš z Montrealu
1988 Portion d'éternité
1987 Voisins, Les (TV film)
1986 Sonia
1972 Vie rêvée, La

TV seriály

2018 Hubert et Fanny (TV seriál)
2016 Prémonitions (TV seriál)
2015 Lance et Compte (TV seriál)
2013 Les pêcheurs (TV seriál)
2012 Lance et compte: La déchirure (TV seriál)
2007 Boys, Les (TV seriál)
2005 L'héritière de grande ourse (TV seriál)
2004 Lance et compte: La reconquête (TV seriál)
2003 Grande ourse (TV seriál)
2002 Lance et compte - Nouvelle génération (TV seriál)
1997 Omerta II (TV seriál)
Paparazzi (TV seriál)
1996 Parents malgré tout (TV seriál)
Urgence (TV seriál)
1993 Petite vie, La (TV seriál)
1989 Lance et compte III (TV seriál)
1988 Lance et compte II (TV seriál)
1986 L'amour avec un grand A (TV seriál)
Lance et compte (TV seriál)
1984 101, ouest, avenue des Pins, Le (TV seriál)
1976 Du tac au tac (TV seriál)

Dokumentární

2018 Des histoires inventées

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Le sphinx

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1968 Bye-Bye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace