foto

Louis-Georges Girard

  • nar. 17.2.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Thanks for Everything
2011 La vérité
2010 Lance et compte
2007 La lâcheté
2006 Histoire de famille
2004 Dvojník
2002 Station Nord
1998 Aujourd'hui ou jamais
1995 Černá listina
1992 Montréal ville ouverte (TV film)
Requiem pour un beau sans-coeur
1991 Lance et compte: Le choix (TV film)
Lance et compte: Tous pour un (TV film)
1986 Bach a brokolice
1985 Bezva finta
1984 Le crime d'Ovide Plouffe

TV seriály

2017 District 31 (TV seriál)
Episode 92 (S02E92)
Episode 91 (S02E91)
Episode 87 (S02E87)
další epizody (17)
2016 District 31 (TV seriál)
Episode 100 (S01E100)
2010 Mirador (TV seriál)
2008 Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
2006 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2004 Smash (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
2002 Rumeurs (TV seriál)
1997 Un gars, une fille (TV seriál)
1995 Machos, Les (TV seriál)
Radio-Enfer (TV seriál)
Scoop IV (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
Les intrépides (TV seriál)
1989 Lance et compte III (TV seriál)
1988 Lance et compte II (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 Fred-dy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky