foto

Michel Muller

  • nar. 26.1.1935
    Paříž, Francie
  • zem. 24.1.2018 (82 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Salut l'angoisse (TV film)
1989 Pentimento
1987 Lévy et Goliath
1986 Gros dégueulasse
Guerre du cochon, La (TV film)
Paulette, la pauvre petite milliardaire
1985 L'homme de pouvoir (TV film)
La politique est un métier (TV film)
Une vie comme je veux (TV film)
1984 Vive les femmes!
1983 Život je román
1982 P'tites têtes, Les
1981 Boulanger de Suresnes, Le (TV film)
Psy
Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1980 Alors heureux?
Můj strýček z Ameriky
Surmâle, Le (TV film)
To já ne, to on
Ukradli torzo Jupitera
1977 Chantecler (TV film)
Impressions d'Afrique (TV film)
Le Passe-muraille (TV film)
1974 Krysy z temnot
1973 Musidora (TV film)
1971 Le Songe d'une nuit d'été (TV film)
Ubu enchaîné (TV film)
1970 Alice au pays des merveilles (TV film)
1969 La désirade
Les frères Karamazov (TV film)
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
1965 Don Juan (TV film)
Ubu roi (TV film)
1964 Les hommes (TV film)

TV seriály

1989 Le masque (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1987 Studio follies (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Village dans les nuages, Le (TV seriál)
Épingle noire, L' (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Malaventure (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
1965 Facéties du sapeur Camember, Les (TV seriál)

Dokumentární

1978 Chili-Impressions (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Cinémas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky