foto

Jean-Marie Sénia

  • nar. 1947
    Constantine, Alžírsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Dommages collatéraux
La clef des champs (TV film)
2013 Pourquoi personne me croit? (TV film)
2011 Bas les coeurs (TV film)
2010 Diamants de la victoire, Les (TV film)
2009 Avare, L' (TV film)
Des gens qui passent (TV film)
Jako dětská hra (TV film)
Passion selon Didier, La (TV film)
Temps est à l'orage, le (TV film)
Zindeeq
2008 Marie et Madeleine (TV film)
2007 Les Mariées de l'isle Bourbon (TV film)
Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
Le procès de Bobigny (TV film)
Le serment de Mado (TV film)
2005 Frangin d'Amérique, Le (TV film)
Rosalie s'en va (TV film)
2004 L'homme qui venait d'ailleurs (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
Enfants de Charlotte, Les (TV film)
Faux, La (TV film)
Leclerc, un rêve d'Indochine (TV film)
Les Contes de l'horloge magique
Pierre et Farid (TV film)
Soleil assassiné, Le
Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
2002 Filles, personne s'en méfie, Les
La croix du Fau (TV film)
On ne choisit pas sa famille (TV film)
2001 Cavalcade (TV film)
Engrenage, L'
Salut la vie (TV film)
2000 Adela
Anibal (TV film)
Mémoires en fuite (TV film)
Salsa
1999 Bascule, La (TV film)
Cocu magnifique, Le (TV film)
Complices, Les (TV film)
Jamais sans toi (TV film)
La ciudad de los prodigios
Maison de famille (TV film)
1998 D'or et de safran (TV film)
Examen de minuit, L'
Femme d'un seul homme, La (TV film)
Femme du veuf, La (TV film)
Moissons de l'océan, Les (TV film)
Nguol thùa
Rives du paradis, Les (TV film)
Un mois de réflexion (TV film)
1997 C'est pour la bonne cause
Marion du Faouët (TV film)
Parents modèles, Les (TV film)
Quand j'étais p'tit (TV film)
Salut l'angoisse (TV film)
Sapho (TV film)
Tangier Cop
Un coup de baguette magique (TV film)
1996 Crime à l'altimètre (TV film)
La Comète (TV film)
Le dernier des pélicans
Le journal du séducteur
Léto v La Goulette
Mon père avait raison (TV film)
Tendre piège (TV film)
Un drôle de cadeau (TV film)
1995 Lístek lásky (TV film)
Samson le magnifique (TV film)
Terres gelées (TV film)
Une femme dans la tourmente (TV film)
Vacances de l'inspecteur Lester, Les (TV film)
1994 Assedicquement vôtre (TV film)
Des enfants dans les arbres (TV film)
Elles n'oublient jamais
Montana Blues
Rage au coeur, La (TV film)
1993 Do toho, mládeži!
Hoffman's honger
Honneur de la tribu, L'
Pris au piège (TV film)
Zachraň se kdo můžeš!
1992 Amour assassin, L' (TV film)
Border Line
L´Ordre du jour
Milencova žena (TV film)
Ptáčnice (TV film)
Séparément vôtre (TV film)
Taxi Girl (TV film)
1991 Dernier lien, Le (TV film)
Miel amer, Le (TV film)
Milena
Stagiaire, Le (TV film)
Swing troubadour
1990 Blé en herbe, Le (TV film)
Chvalozpěv kamenů
Duo (TV film)
Homme au double visage, L' (TV film)
Infarkt
Julie de Carneilhan (TV film)
La femme fardée
L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
Notre Juliette (TV film)
Seconde, La (TV film)
1989 Barbare, La
Liberté, Libertés (TV film)
Papa est parti, maman aussi
Vzpomínka na štěstí (TV film)
1988 Mon ami le traître
Sólo pro Marii (TV film)
1987 Brute, La
Francois Villon - Básník a tulák
Svatba v Galileji
Un amour à Paris
1986 La dame des dunes (TV film)
Si t'as besoin de rien, fais-moi signe
États d'âme
1985 Année terrible, L' (TV film)
Les lendemains qui chantent (TV film)
Louise... l'insoumise
Rouge baiser
1984 Femme ivoire, La
La Boiteuse
Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1983 Mots pour le dire, Les
Orphée (TV film)
Panique au montage
1982 Legitimní násilí
Tribu des vieux enfants, La (TV film)
Épreuve, L' (TV film)
1980 Fou de mai, Le
1979 Chaine, La (TV film)
Válka policajtů
1978 Jument vapeur, La
1977 Aller-retour
1976 Jonáš
1974 Célina a Julie si vyjely na lodi

TV seriály

2017 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Crise aigue dans les Graves (S06E03)
Le vin nouveau n'arrivera pas (S06E02)
Retour à Nantes (S06E01)
2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Ne tirez pas sur le caviste (S05E04)
Pour qui sonne l'Angelus ? (S05E03)
Médoc sur ordonnance (S05E02)
další epizody (4)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Noces d'or à Sauternes (S02E02)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
2005 Dalida (TV seriál)
2000 Enfants du printemps, Les (TV seriál)
1999 Crèche, La (TV seriál)
1998 Frères et flics (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
Seconde B (TV seriál)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)
Des jours ça rit, des jours ça pleure (S01E03)
Des vacances orageuses (S01E02)
Les Parents disjonctent (S01E01)
1991 La grande collection (TV seriál)
Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
Roi Mystère, Le (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
Héritage oblige (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
Vallée des espoirs, La (TV seriál)
1988 Cinéma (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1984 La dictée (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Noces de plomb (E36)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1995 Příběh tří šperků
1983 Muž v cylindru

Herecká filmografie

Filmy

1997 C'est pour la bonne cause
Empire du taureau, L' (TV film)
1992 Taxi Girl (TV film)
1991 Swing troubadour
1990 Duo (TV film)

TV seriály

2000 Enfants du printemps, Les (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Dokumentární

2010 Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
2002 Compositeurs/réalisateurs, dialogue impossible?
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky