foto

Jean-Claude Saillier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 La Route à l'envers (TV film)
1997 Belle comme Crésus (TV film)
Parents modèles, Les (TV film)
Salut l'angoisse (TV film)
Vie comme un dimanche, La (TV film)
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
1995 Les grandes personnes (TV film)
1993 Muž v temnotě (TV film)
1992 Poulets à l'amende (TV film)
1990 Infarkt
1988 Écho, L' (TV film)
1986 Guerre du cochon, La (TV film)
Inconnue de Vienne, L' (TV film)

TV seriály

1998 Deux flics (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky