foto

Jayne Brook

  • nar. 16.9.1960 (58 let)
    Northbrook, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 The Robinsons: Lost in Space (TV film)
2002 John Doe (TV film)
2000 Moje matka je špion! (TV film)
Smrtící hrozba
1998 Intrikánka (TV film)
Přímo do srdce
1997 Gattaca
1996 A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
Ed
Poslední tanec
1995 Four Diamonds, The (TV film)
Sbohem, lásko
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Totální okno
1992 Kruté neřesti (TV film)
1991 Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
1990 Policajt ze školky
1987 Superman 4

TV seriály

2018 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Will You Take My Hand? (S01E15)
The War Without, the War Within (S01E14)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Si Vis Pacem, Para Bellum (S01E08)
Lethe (S01E06)
Choose Your Pain (S01E05)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
Konspirační teorie 3/4 (S06E08)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
další epizody (4)
2014 Pomsta (TV seriál)
Hatred (S03E13)
2011 Off the Map (TV seriál)
Es Un Milagro (E07)
It's Good (E06)
Bratři a sestry (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (S05E18)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá chůva (S01E02)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
Crime and Punishment (S02E08)
Tempting Faith (S02E07)
další epizody (5)
Bratři a sestry (TV seriál)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
Předchozí závazky (S02E16)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zástěrka (S04E20)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Veterinář (S02E23)
2002 Imagine That (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Curing Cancer (S05E24)
The Heavens Can Wait (S05E23)
Kiss of Death (S05E22)
další epizody (13)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
Gun with the Wind (S05E10)
Tantric Turkey (S05E09)
další epizody (24)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
Cabin Fever (S04E09)
Winging It (S04E08)
další epizody (23)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Mummy Dearest (S03E11)
V-Fibbing (S03E10)
Divided Loyalty (S03E09)
další epizody (19)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Christmas Truce (S02E11)
The Ethics of Hope (S02E10)
Stand (S02E09)
další epizody (15)
1993 Sirény (TV seriál)
1992 Špioni (TV seriál)
1990 WIOU (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace