foto

Maryse Martin

  • nar. 14.12.1906
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 18.5.1984 (77 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Konec sázek
1987 Monsieur Benjamin (TV film)
1982 Féminin pluriel, Le (TV film)
1975 Soupe froide, La
1974 En Grandes pompes
Le polygame
1971 Petit matin, Le
Trampoty s kohoutem
1968 Bye bye, Barbara
1966 Peníze a život
Sale temps pour les mouches
1965 Déclic et des claques
1964 Les gorilles
Monsieur
1963 Magot de Josefa, Le
1962 Jusqu'à plus soif
1961 Pleins feux sur l'assassin
Traversée de la Loire, La
1960 Boulevard
Frangines, Les
Marie des Isles
1959 Il cavaliere e la zarina
Minute papillon
1958 Dobrý den, smutku
L'école des cocottes
P... sentimentale, La
1957 Bonjour jeunesse
L'Amour descend du ciel
La route joyeuse
Les Premiers Outrages
1956 Joyeuse prison, La
Les Promesses dangereuses
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Paris Canaille
1955 Casse-cou Mademoiselle
On déménage le colonel
Sophie et le crime
1954 C'est la vie parisienne
Cage aux souris, La
Leguignon guérisseur
1953 Enfants de l'amour, Les
1952 L'amour n'est pas un péché
Le Curé de Saint-Amour
1951 Musique en tête
Paris chante toujours!
1950 Nous irons à Paris
1948 Přehlídka ztraceného času

TV seriály

1982 Esprit de famille, L' (TV seriál)
1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
1978 Claudine (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
1973 Jeune Fabre, Le (TV seriál)
1972 Chemins de pierre, Les (TV seriál)
1971 Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
1970 Nanou (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Saturnin (TV seriál)
Sept de l'escalier quinze B, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky