foto

Volker Bertelmann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Adrift
Ashes in the Snow
2017 Vysoké napětí
2016 In Dubious Battle
Lion
2015 The Boy
2014 Pláž Futuro
2013 Wild Horses
2012 Štěstí
2009 In Between a Kiss
2008 Höhere Gewalt
2007 Wortbrot

TV seriály

2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2017 AlphaGo
2016 Deutschland. Dein Selbstporträt
2014 Schnee von gestern
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace