foto

Martin Zauner

  • nar. 1962
    Wels, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
Life Guidance
Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Hotel Sacher (TV film)
2012 Léto v Chorvatsku (TV film)
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2008 Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
2006 Der Tag, an dem der Papst gekidnappt wurde (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
2003 Twinni
2000 Místo činu: Vrah milénia (TV film)
1992 Herr Ober!
Wir Enkelkinder

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
CopStories (TV seriál)
Und aus (S04E10)
Blöd gelaufen (S04E09)
Wird's bald (S04E08)
další epizody (4)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
Wettschulden (S04E05)
Aufblattelt (S04E04)
další epizody (16)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Sissi König (S06E05)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Leberkas- und Kebabsüchtler (E03)
CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
Muckibude (S02E09)
Au weh (S02E08)
další epizody (10)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Kopfschüssler (S01E09)
Oida? (S01E08)
další epizody (10)
Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Kindeswohl (E11)
Späte Rache (E10)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Tür an Tür (S07E03)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Die Filzlaus (E08)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Kandidatin (S03E09)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Rattengift (S02E02)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Polterabend (S02E07)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Podraz (S07E04)
1996 Die Nachbarn (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Dokonalá vražda (S01E02)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Mein Nestroy (divadelní záznam)
2002 Der keusche Lebemann (divadelní záznam)
2001 Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky