foto

Georg Veitl

  • nar. 1969

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odříznutí
2012 Die kleine Lady (TV film)
Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2011 Dýchat
2010 Albánec
2009 Chytrá horákyně (TV film)
2008 Berlin am Meer
2006 Peer Gynt (TV film)
2005 Blackout Journey
2004 C(r)ook
2002 Das beste Stück (TV film)
Ich gehöre dir (TV film)
2000 Přijď, sladká smrti

TV seriály

2015 The Team (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Ein krummer Hund (S02E11)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky