foto

Martin Muliar

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Weihnachtsgeschichte in einer Inszenierung der Augsburger Puppenkiste
Egon Schiele
2005 Kampl (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Dokumentární

2017 Marie Terezie, Její Veličenstvo a matka (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 ORF-Legenden (TV pořad)
Stöckl (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky