foto

Theresia Haiger

  • nar. 11.11.1969 (50 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Heilbutt & Rosen: Flotter Vierer (TV film)
2004 Simpl Revue: Hätti wari wäri (TV film)

TV seriály

2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Macht 6 glücklich? (S01E01)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Das Ende ist hässlich (E06)
Ein magischer Moment (E05)
Schlussstrich (E04)
další epizody (5)
2004 EP: Schatzl (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Komedy Klub (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky