foto

Rjósei Tajama

  • nar. 9.8.1951 (68 let)
    prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ranhanša
2017 The Last Cop: The Movie
ボクのお年玉はどこ? (TV film)
2016 Kenji no Shimei (TV film)
Činjúki
2015 The Last Cop (TV film)
2014 9 Days Queen (TV film)
2013 GTO: The Graduation Special (TV film)
Kijoku jawaku
Renkecu bubun wa denša ga jureru: Cuma no kao ni modorenai
Sadako 3D 2
2012 Eight Ranger
GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
Nami no tô (TV film)
Sadako 3D
2011 Cure ga ucu ni narimašite.
Deadball
Okusama wa 18 sai (TV film)
Přání
Ranma ½ (TV film)
2010 Rendezvous!
Sūpu opera
2009 Choshokutei (TV film)
Ekiro (TV film)
Rain Fall
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Season 4 SP (TV film)
2008 24 Jikan Atatamemasu ka? Shippu Doto Konbini-den (TV film)
Eiga: Kurosagi
Happî furaito
Kekkon šijó jo
Postman
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi '08 Ote Ginko Haken Joshi Koin no Himitsu (TV film)
Tokumei kakaričó Tadano Hitoši: Saigo no gekidžóban
2007 Hou no Niwa (TV film)
Júnagi no mači, sakura no kuni
Kayôkyoku dayo jinsei wa
Kudo Shinichi no Fukkatsu! Kuro no Soshiki to no Taiketsu (TV film)
Macumoto Kisaburó ikka monogatari: Odžísan no daidokoro (TV film)
2006 Futó fukucu
Hókjó monogatari (TV film)
Joru no picnic
Kami-sama kara hitokoto (TV film)
Na houpačce
Píseň duhy
Soredemo boku wa yattenai
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special '06 Koukyuu Restaurant to Ofukuro no Aji (TV film)
2005 Haru urara
Irasshaimase, kanja-sama
Katen-koru
Shisso
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special (TV film)
2004 Tokyo genpatsu
Toride Naki Mono (TV film)
Toukou no ki
2003 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 41 (TV film)
Tengoku no Daisuke e (TV film)
2002 Hi wa mata noboru
Kjúmei bjótó 24dži supešaru 2002 (TV film)
Koi ni utaeba
Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy
Shiroi Fune
Taxi Driver no Suiri Nisshi 16 (TV film)
Utsutsu
1999 Maitresse
1997 Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
1996 Arigató
1992 Otoko wa curai jo: Toradžiró no seišun
1985 Hana ičimonme
1983 Nawa to chibusa
1980 Onna no hosomiči: Nureta kaikjó

TV seriály

2020 Alibi kuzuši uketamawarimasu (TV seriál)
Šiša no alibi (E01)
2019 Džinsei ga tanošikunaru šiawase no hósoku (TV seriál)
Kinó nani tabeta? (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
2018 Giver: Fukušú no zójoša (TV seriál)
2017 Chase (TV seriál)
特命係長只野仁 (TV seriál)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Last Cop (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Lunch no Akko-chan (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Asakijumemiši: Jaoja ošiči ibun (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Kuu neru Futari Sumu Futari (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Kodoku no Gurume 3 (TV seriál)
Sodom no Ringo (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
Kazoku hakkei (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
2011 HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Tsukahara bokuden (TV seriál)
2010 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 3 (TV seriál)
Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
Kendži Onidžima Heihačiró (TV seriál)
SOIL (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Hančó –Džinnanšo Azumihan (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2008 Serebu to binbô tarô (TV seriál)
Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2007 Benkjó šiteitai! (TV seriál)
Otoko no kosodate (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
Kurosagi (TV seriál)
Shimokita Glory Days (TV seriál)
2005 Haru to nacu (TV seriál)
Koi ni očitara (TV seriál)
Onijome nikki (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Icumo futari de (TV seriál)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2001 Ai wa Seigi (TV seriál)
Hero (TV seriál)
Neverland (TV seriál)
Rabu reborjúšon (TV seriál)
2000 Shokatsu (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
1998 Hashire Komuin (TV seriál)
Oshigoto Desu (TV seriál)
Ryutsu Senso (TV seriál)
1995 Hoshi no kinka (TV seriál)
Papa Survival (TV seriál)
1993 Ano Hi ni Kaeritai (TV seriál)
1988 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky