foto

Tanja Heinänen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mulkku-Ulf (studentský film)
2014 Soucit především
2009 Catching
2008 My tři králové
2007 Jos kaadun (studentský film)

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Vihdoin mun oikea elämä alkaa (E10)
Loisteputki Spotlight (E09)
Nyt alkaa olla vähän rajoilla (E08)
další epizody (10)
2018 Pirjo (TV seriál)
Postinjakaja loukkaantuu (S01E08)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2016 Sekasin (TV seriál)
2014 Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)

Dokumentární

2017 Puhtaus ja vaara

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Soucit především
2009 Catching

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky