foto

Abder Isker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Truqueur, Le (TV film)
1981 Le bourreau pleure (TV film)
Madame Sans-Gêne (TV film)
1978 Douze heures pour mourir (TV film)
Un ennemi du peuple (TV film)
1977 Dernier appel (TV film)
1976 Contrefaçons (TV film)
1973 Strašný sen (TV film)
1972 De sang froid (TV film)
Mort d'un champion, La (TV film)
Six hommes en question, Les (TV film)
1971 Prière pour Éléna (TV film)
Salauds vont en enfer, Les (TV film)
1970 À corps perdu (TV film)
1966 Écharpe, L´ (TV film)
1962 Les trois Henry (TV film)

TV seriály

1994 Dívky od vedle (TV seriál)
L'Oeil de boeuf (E84)
1985 Maguy (TV seriál)
1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)
1975 Mort d'un touriste, La (TV seriál)
1974 Passagère, La (TV seriál)
1973 Un certain Richard Dorian (TV seriál)
1968 Provinces (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Île aux mômes, L' (TV film)
1982 Truqueur, Le (TV film)
1979 Accident, L' (TV film)
1973 Strašný sen (TV film)
1972 De sang froid (TV film)
1971 Salauds vont en enfer, Les (TV film)
1970 À corps perdu (TV film)

TV seriály

1980 Incorrigibles, Les (TV seriál)
1975 Mort d'un touriste, La (TV seriál)
1974 Passagère, La (TV seriál)
1973 Un certain Richard Dorian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace