foto

Jean L'Hôte

  • nar. 13.1.1929
    Migneville, Meurthe-et-Moselle, Lorraine, Francie
  • zem. 28.4.1985 (56 let)
    Nancy, Meurthe-et-Moselle, Lorraine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1985 Le Diable dans le bénitier (TV film)
1982 Joies de la famille Pinelli, Les (TV film)
1976 Valentinova milostná výchova
1974 Rodina Grossfelderů (TV film)
1973 Enlèvement, L' (TV film)
L'enlèvement (TV film)
1971 Prussien, Le (TV film)
1970 La demande en mariage (TV film)
1969 Huguenot récalcitrant, Le (TV film)
1965 Communale, La
1964 La cloche
1962 Pèlerinage, Le

TV seriály

1968 Provinces (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1965 Communale, La - kniha
1959 Die Gans von Sedan - kniha, povídka

Herecká filmografie

TV seriály

1982 L'académie des 9 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace