foto

Robert Mazoyer

  • nar. 5.9.1929
    Aiguilhe, Haute-Loire, Francie
  • zem. 13.10.1999 (70 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Un homme (TV film)
1994 Jeanne (TV film)
1986 À nous les beaux dimanches (TV film)
1981 Quatre femmes, quatre vies: La maison bleue (TV film)
1964 Reine verte, La (TV film)
Santo Módico, O

TV seriály

1993 Maria des Eaux-Vives (TV seriál)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
1988 Un château au soleil (TV seriál)
1983 Poneys sauvages, Les (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
1975 Charmes de l'été, Les (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
1972 Lidé z Mogadoru (TV seriál)
1970 Les cousins de la Constance (TV seriál)
1968 Provinces (TV seriál)
Valérie et l'aventure (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Un homme (TV film)
1981 Quatre femmes, quatre vies: La maison bleue (TV film)

TV seriály

1983 Poneys sauvages, Les (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1972 Lidé z Mogadoru (TV seriál)
1968 Provinces (TV seriál)
Thibaud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky