foto

Kazuhiko Kanajama

  • nar. 16.8.1967 (52 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Birdsong
Mitoriši
Čísana koi no uta
2017 Šašin kóšien: 0.5 bjó no nacu
2015 Corpse Party
Messiah: Šinku no šó
2014 Ogawačó Serenade
Ucusemi no mori
2013 Hadaka no Itoko
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
Messiah: Šikkoku no šó
YOU: Jamabiko ongaku dókókai (TV film)
2012 Gekai Hatomura Šúgoró 9 (TV film)
Mengeki!
Shinobidô
2011 Shin Jidan Koshonin Ura File (TV film)
Šódžotači no rašinban
2010 Vyjednávačka
赤い霊柩車 呪いの絵馬 (TV film)
2009 Onsen maruhi daisakusen 7 (TV film)
2008 Arigato, Okan (TV film)
Gekijōban Kamen Raidā Kiba Makaijō no Ō
Hyungje
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2007 Hokušin naname ni sasu tokoro
Taiyo Ga Hajikeru Hi : Vanishing Glow Part.2
2005 Ikusa
O chi
Runin: Banished
Šibuja monogatari
2004 Devilman
2003 T.R.Y.
2001 Hikari no ame
Shôjo
2000 Oshimai No Hi
Tengoku kara kita otoko-tachi
1999 Hissacu! Šamisen'ja júdži
1998 Doktor játro
Gokudó no onnatači: Kedžime
Nedžišiki
1992 Za Chugaku kyoshi
1990 Inamura Jane
1987 Freeter

TV seriály

2019 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Gakko no Kaidan (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Nazo no Tenkosei (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
Kijoko Ranman (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Q.P. (TV seriál)
2010 Cheisu: Kokuzei sasatsukan (TV seriál)
Kendži Onidžima Heihačiró (TV seriál)
Mori no Asagao (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
2009 Kareinaru supai (TV seriál)
Karijuši sensei čibaru! (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
Reset (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Kamen Rider Kiva (TV seriál)
Keiji no Shomei (TV seriál)
Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2006 Džigoku šódžo (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
2001 Onmjódži (TV seriál)
1996 Sekaide Ichiban Yasashii Ongaku (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1987 Ohima nara Kite yo ne! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky