foto

André Cellier

  • zem. 21.1.1997

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Život mrtvých
1985 Histoire en marche: Les prisonnières, L' (TV film)
1982 Rêve d'Icare, Le (TV film)
1979 Main coupée, La (TV film)
1972 Mort d'un champion, La (TV film)
1971 La Possédée (TV film)
1970 Doznání
À corps perdu (TV film)
1968 Benjamin aneb Deník panice
1966 Jean-Luc persécuté (TV film)
1965 Héritage, L' (TV film)
1964 Lucky Jo
1963 Premier amour (TV film)
1961 Menace, La
1960 Fortunat
1959 Du rififi chez les femmes
Second souffle, Le
1956 Ivanov (TV film)

TV seriály

1985 Châteauvallon (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
Histoire contemporaine (TV seriál)
Nana (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Bonsoir chef (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1970 Lumière violente (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
Une femme à aimer (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1957 Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Dokumentární

1964 Cinéastes de notre temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky