foto

Nacuki Harada

  • nar. 7.7.1984 (35 let)
    Šizuoka, prefektura Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hagane no renkindžucuši
2016 Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
2014 HAMU: kóan keisacu no otoko (TV film)
Ichijiku no Mori
No no nanananoka
2013 Gokudó no cumatači Neo
Reverse: Keishichou Sousa Ikka Team Z (TV film)
2012 Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
赤い霊柩車 慟哭の再会 (TV film)
2009 Boku no hacukoi o kimi ni sasagu
Kao (TV film)
Rakudžicu moju
2008 Iesutadeizu
Sono hi no mae ni
2007 Atenšon purízu supešaru: Jóko, Hawai ni tobu
Zázrak vánoční noci
2006 Cherry Pie
Yonimo Kimyona Monogatari 2006 Aki no Tokubetsuhen (TV film)
2001 Koko ni irukoto

TV seriály

2019 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
2018 Tómei na jurikago (TV seriál)
Tómei na ko (E09)
2016 Denšiči toriminičó (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2015 Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
2014 Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Irjú sósa 2 (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Ooku ~Tanjou (TV seriál)
Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Shitamachi Rocket (TV seriál)
2010 Nihonjin no shiranai nihongo (TV seriál)
2009 Ooka Echizen (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
2008 Med a čtyřlístek (TV seriál)
2007 Chibi Maruko-Chan (TV seriál)
Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
Kageró no cudži (TV seriál)
Marumaru Chibi Maruko-chan (TV seriál)
2006 Izumo no Okuni (TV seriál)
Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
Kurosagi (TV seriál)
2004 Wakaba (TV seriál)
Êsu wo nerae! (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky